Toetie Voetie

ToetieVoetie maakt je voeten weer gezond en fit. Je voeten zorgen ervoor dat je kunt sporten, lopen, reizen en werken. Hoe vaak stop jij ze daarbij in oncomfortabele schoenen? Extra aandacht hebben ze dus wel verdiend. Naast de verzorging van voeten en nagels, verhelpen wij allerlei ongemakken zoals eelt, likdoorns, ingroeiende en/of pathologische nagels etc. maar, we geven ook advies om problemen te vermijden. Zo besteden we aandacht aan lichaamshouding en tips bij de aanschaf van schoenen. 

 

U bent bij Toetie Voetie aan het juiste adres. Wij bieden u de beste behandelingen en producten om uw huid in optimale conditie te brengen, en te houden. Toetie Voetie zorgt in een ontspannen sfeer en omgeving, zowel bij u thuis als op de praktijk, voor een vakkundige behandeling, waarbij voetbehandeling, huidverbetering en ontspanning perfect met elkaar gecombineerd worden.

Eerst reinigen wij grondig uw voeten, daarna worden de nagels op de juiste wijze geknipt en worden eelt en eventuele likdoorns verwijderd.
Ingegroeide nagels en schimmelnagels krijgen, indien nodig, ook de gepaste behandeling. Als laatste worden ook de kloven behandeld en we sluiten af met een heerlijke voet scrub en massage.

Bent u benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Tijdens een GRATIS intake- & adviesgesprek luisteren wij naar uw wensen, beantwoorden wij uw vragen en geven we advies over hoe wij uw voeten, benen en huid in topconditie kunnen brengen!

Wij bieden u:

  • Uitgebreide analyse vooraf
  • Opstellen behandelplan van de voeten
  • Professionele aanpak
  • zichtbaar resultaat
  • Ontspannen gevoel