Toetie Voetie

ToetieVoetie maakt je voeten weer gezond en fit. Je voeten zorgen ervoor dat je kunt sporten, lopen, reizen en werken. Hoe vaak stop jij ze daarbij in oncomfortabele schoenen? Extra aandacht hebben ze dus wel verdiend. Naast de verzorging van voeten en nagels, verhelpen wij allerlei ongemakken zoals eelt, likdoorns, ingroeiende en/of pathologische nagels etc. maar, we geven ook advies om problemen te vermijden. Zo besteden we aandacht aan lichaamshouding en tips bij de aanschaf van schoenen. 

Pedicure praktijk Toetie Voetie is Provoet gecertificeerd. ProVoet bevordert de kwaliteit en professionalisering van voetverzorging en het beroep pedicure in Nederland. De pedicures die bij ProVoet zijn aangesloten, staan voor kwaliteit en hygiëne. Deze pedicures zijn te herkennen aan het ProVoet-logo. 

Wij bieden u de beste behandelingen en producten om uw huid in optimale conditie te brengen, en te houden. Toetie Voetie zorgt in een ontspannen sfeer en omgeving, zowel bij u thuis als op onze praktijk, voor een vakkundige behandeling, waarbij voetbehandeling, huidverbetering en ontspanning perfect met elkaar gecombineerd worden.

Bent u benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Tijdens een GRATIS intake- & adviesgesprek luisteren wij naar uw wensen, beantwoorden wij uw vragen en geven we advies over hoe wij uw voeten, benen en huid in topconditie kunnen brengen!

Wij bieden u:

  • Uitgebreide analyse vooraf
  • Opstellen behandelplan van de voeten
  • Professionele aanpak
  • zichtbaar resultaat
  • Ontspannen gevoel